Sunday, December 22, 2013

Freebies Doodle Muslimat

Assalamualaikum hai , Adam dah janji dalam post sebelum ni yang Adam nak bagi doodle dalam post seterusnya kan ? Ni ha , tak perlu segan-segan, amik je . Maaflah sebab doodle Adam tak se-cute doodle dari para blogger yang lain. Ni first time Adam buat entri freebies nak bagi doodle, hehe .. Haa ambil2, takyah mintak izin . Taknak ambil pun tak apa, cehh prasan lah aku ni macam lah ada sangat nak amek doodle aku ni haa ..

http://1.bp.blogspot.com/-w7jYZoT3tHg/UrcnM6PkVSI/AAAAAAAAASQ/zTr87WrvyKo/s1600/biru.png

 http://2.bp.blogspot.com/-hLQ20hHb23o/UrcnOrb3pFI/AAAAAAAAASg/gj6g6b5Rwgc/s1600/farahh.png
 http://2.bp.blogspot.com/-TmBBaAoT6E8/UrcnMzdlDGI/AAAAAAAAASU/L062hXFebvI/s1600/hijau.png
 http://2.bp.blogspot.com/-Vdp8liGsGI8/UrcnQabU3GI/AAAAAAAAASw/y9Ot-PZfCXs/s1600/ntah.png
 http://1.bp.blogspot.com/-NheqyhavyZk/UrcnP7IxpQI/AAAAAAAAASo/RnHQtU5yqdE/s1600/turqoise.png
http://1.bp.blogspot.com/-7U6DtQco-n8/UrcnR-Man3I/AAAAAAAAAS4/FETSmHxTFDA/s1600/ungu.png

Amacam ? kiut dok ? Kekekeke , ok lah , nak tidur dulu , bye sweetdreams Assalamualaikum w.b.t .

KLIK!

12 comments:

Maicher said...

hm nice one. pandai adik (consider that u're younger than me) buat.

hebat hebat. teruskan membuat amal dengan bagi orang doodle free. haksss ;)

Adam Takeru said...

Alhamdulillah, terima kasih . InsyaAllah :)

lynn kamarul said...

comelll .. ok akak amik k .tq

Muhammad Syafiq said...

Thumbs Up.keeo it up..:)

Adam Takeru said...

amek2, haha my pleasure :)

Adam Takeru said...

syukron :)

ana likes said...

comel nye

Adam Takeru said...

tq :)

qarr jalil said...

not bad.. lama2 power la tu.. hehe

:D

Adam Takeru said...

trimas !

Nurfara Hani said...

cantik cantik doodle..

munirah :) said...

wahhh comel sangat! :D

 
Hak Cipta Terpelihara | 100% Design by Adam Izzuddin Khalid ©| Best View: Google Chrome