Sunday, December 18, 2011

My Face's Vector by Keri Ikhwan

Salam Satu Malaysia! Adam nak bagitau yang Adam paling gembira sangat malam ni (12.00PM =P) sbb Abang Keri Ikhwan wat satu vektor Adam...memang awesome larh! Bakat dia sama dengan Kak Nur Daniani. Adam memang 'excited' gila lah sebab vektor yang di buat tuh lebih kurang gambar real la...terkejut Adam! OK, nak bukti? tengok nih; (Sorry, tak nak tunjuk gambar real tp yang pasti memang serupa larh...) :

Klik untuk tumbesaran lebih lanjut =)
Awesome kan?! K larh...ngantuk sangat nih. Nak ucap beribuan terima kasih kepada Abg Keri  sekali lagi sebab buatkan vektor ni untuk Adam. Adam tak tahu nak balas macam mana....

KLIK!

9 comments:

keri ikhwan said...

sama2... segan nih... hehe
jgn puji lbih2 sngt, semua tu anugerah Allah.
klu rasa nk puji, puji Allah, tu je cara pling sesuai ntuk mmbalasnya. :)

Adam Izzuddin said...

Okee Ustaz.....'time kaseh Allah!'

Anonymous said...

tumbesaran

Adam Izzuddin said...

tumbesaran aper ha??!!

merahitujambu said...

untung laa keri buat kan..=p

Adam Izzuddin said...
This comment has been removed by the author.
Adam Izzuddin said...

@merahitujambu ye laa....tatau nak balasz cane...hahha...akak pown untung gak sebab Abg Keri pown buwad satu untuk akak!

Azhafizah[フィザ] said...

cantik keri buat vector

adam izzuddin said...

btui3

 
Hak Cipta Terpelihara | 100% Design by Adam Izzuddin Khalid ©| Best View: Google Chrome