Sunday, December 11, 2011

Doodle Pertama

Askum semua.  =D wah! lamenyer tak mengupdate blogku ini....sorry la kalau semua pembaca Adam yang dah lama tunggu bile nk diupdatekan blog ini....Lame daa tinggal blog sampai berhabuk **LOL*. Okee...kali ni adam nak bagitahu kat korang yang Adam berhasil membuat doodle pertama Adam...Adam gune Microsoft Office Excel untuk membuat doodle ni. Sebab Adam ada idola baru Adam iaitu Kak Daniani. Dia ni kan memang obses sangat kalau bab2 gune Excel nih sampai boleh lukis gambar potreit/vector dan kat bawah nie ader gambar kucing Azhunk yang Azhunk mintak dier lukis arituh gune MS Excel:

wah!! gempak giler!! caye x dier gune Excel?

Fuhh...memang awesome larh....eh, macam dah langgar tajuk je? ok, back to the point. Ni hah, Adam nak bagi tengok doodle pertama Adam. Tak payah ambik laa sebab bukan nyer cantek sangat   =P



Yang tuh Adam gune MS Excel , amacam? ley tahan tak? haha...**Persan ko nih Adam.* dan kat bawah nie doodle kedua Adam yang x sepenuhnya siap dan adam gune excel gak ^_^




Cantik tak? menawan mata dier kan??? hehe....k larh...prasan lagi aku nih!...huhhhss!!!

P/S:  Kalau nak wat tempahan doodle ngan Adam, Adam free je...contact la fb Adam ea??

KLIK!

2 comments:

merahitujambu said...

ada idola..comel laa doodle dia

Adam Izzuddin said...

hihi....adam windu akak tirah! nyway, tenks akak!

 
Hak Cipta Terpelihara | 100% Design by Adam Izzuddin Khalid ©| Best View: Google Chrome